, 23.01.2023masseyboy428

# bus to Belfast leaves Antrim Bus Station every 25 minutes. The first bus each day leaves at 7am. Darren wants to get a bus after 8am. What time is the first suitable bus? aria0826

(x) - (y) = (1 + 4i)

(3 + 6i) - (2 + 2i) = (1 + 4i) Soloaa

1,407.5 hours

step-by-step explanation:

we first convert all the time to hours and then sum them up.

there are 24 hours in 1 day, in 58 days, there are 24 x 58 = 1,392 hours.

there are 60 minutes in 1 hour, thus, 30 minutes will be equivalent to 30 / 60 = 0.5 hours.

therefore, the number of hours it will take mercury to complete a full rotation is 1,392 + 15 + 0.5 = 1,407.5 hours des7900

where is the gragh

step-by-step explanation: coleman4405
10,000 hope i ! : )  ### Other questions on the subject: Mathematics Mathematics, 21.06.2019, nuggetslices
the final amount you will pay is \$68.04.the tip is determined by the pre-tax amount, so we calculate the tip based on the original bill, not after we've added sales tax.to find the...Read More Mathematics, 21.06.2019, 6clevare
Iam confused on this my self...Read More Mathematics, 21.06.2019, logansgirl3228
if she was to only spend a dollar she can get 1lbstep-by-step explanation:...Read More Mathematics, 21.06.2019, paaoolav Mathematics, 21.06.2019, alexianunez15
r and t.both are 64 degrees....Read More   