, 15.11.2019christyr2002

# 8. terry drove 366 miles in 6 hours at a constant speed. how long would it take him to drive 427 miles at the same speed? a 3 hours c 7 hours b 6.5 hours d 61 hours uur is the same as munch1239  25jzaldivar

solution:

the given function is , = the three roots of this quadratic function is , 0 ,8 and 10.all the roots are real and rational.

if a quadratic equation is of the form , sum of the roots = a + b +c= 0+8+10=18= product of roots taken two at a time = a b + b c+ c a = 0+80+0=80 = product of roots = a b c = 0= there are 11 doors in a hall starting from 0 to 11.the entry in the hall is permitted through gate number 0 and exit is allowed through only gate number 8 and 10.so, three roots(0,8,10) of quadratic function is given by entry and exit route of this hall. horcio8460

C 7 hours

Step-by-step explanation:

366 divided by 6 is 61 mph, distance=rate(time), so divided 427 by 61 and get the answer of 7 hours. erinleyanne

C (7 hours)

Step-by-step explanation:

366 divided by 6 = 61

(This proves they are going 61 mph)

427 divided by 7 = 61  ### Other questions on the subject: Mathematics Mathematics, 21.06.2019, jrassicworld4ever
answer: 10 turtlesstep-by-step explanation: as turtles have four legs so 4.10=40 therefore birds are 4 which sue counted...Read More Mathematics, 21.06.2019, ashley24109 25/6 hope it : )step-by-step explanation:...Read More Mathematics, 21.06.2019, jasminelynn135owmyj1
The correct answer would be shape of function b = 2× slope of function a....Read More Mathematics, 22.06.2019, brainist71   